borrel in tilburg - borrel organiseren in Tilburg? Dat doe je bij Karakter
borrel-garnituur-tilburg-karakter

Borrelen in Tilburg doe je bij Karakter

borrel organiseren

Ga jij een borrel organiseren en ben je op zoek naar een bijzondere locatie? Of het nu een babyborrel, een bedrijfsborrel of een familieborrel is, bij Karakter bieden we zaalverhuur met gezelligheid, sfeer en warmte. Dit is de perfecte combinatie voor een geslaagde avond. Samen met jou regelen we de complete borrel waar we in totaal 150 personen kunnen verwelkomen. Het is uiteraard ook mogelijk een kleine borrel te houden in ons restaurant of op het terras.

Locatie

Door de ligging aan de rand van het centrum is het voor alle genodigden goed bereikbaar. Bij een borrel horen uiteraard wat alcoholische versnaperingen, maar voor de ‘bobbers’ hebben we voldoende parkeerplek in de straat. Ons restaurant is van binnen strak en modern ingericht, waardoor het voor iedere borrelgelegenheid een geschikte plek is. Met mooi weer is het buitenterras ook een optie!

Borrelhapjes

Een borrel is natuurlijk niet compleet zonder borrelhapjes. Samen kunnen we bespreken welke hapjes op jouw borrel geserveerd gaan worden. We houden graag rekening met je wensen, ook met die van je gasten. Zijn er vegetariërs of mensen met allergieën uitgenodigd? Ook voor hen hebben we veel lekkers in petto.

Swingende mensen op de dansvloer is het laatste benodigde ingrediënt voor jouw borrel in hartje Tilburg. Via een Spotify playlist draaien we de heerlijkste platen. Heb je liever een dj of een band? Ook dat regelen we voor je!

Denk jij net als ons dat jouw borrel een feest wordt bij Karakter? Kom bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek om samen het een en ander te bespreken.

Heerlijk met ons personeel geborreld ter gelegenheid van de start van de bouwvak!

R. van den Hurk

Ondernemer